III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

FP Dual

Digital INTER-FAX S.L.

Poligon Ind. Ingruinsa, Av. Ojos Negros, 63, Nave 3, 46520 Sagunto, Valencia


Sobre el centre

Dades de contacte

Poligon Ind. Ingruinsa, Av. Ojos Negros, 63, Nave 3, 46520 Sagunto, Valencia

962 660 383

inter-fax@inter-fax.es

interfax.es

Digital INTER-FAX S.L.

Amb més de 32 anys d’experiència en el sector som sobretot una Empresa de Serveis i Solucions Tecnològiques i Ofimàtiques. Amb una destacada orientació en la qualitat i en el tracte cap als nostres clients.

Oferim Venda i servei tècnic de Multifuncionals, fotocopiadores, impressores, Informàtica, Gestió Documental, Ampli catàleg de Subministraments d’Oficina, Mobiliari i per descomptat Servei Tècnic qualificat.
Som Distribuïdor Autoritzat i servei Tècnic Oficial per a Impressores i Multifuncionals de les Prestigioses Marques: HP, Toshiba i Samsung.

Estem en el Polígon Ingruinsa en l’Avinguda Ulls negres 63 Nau 3 de Port de Sagunt

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ