III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

EOI

EOI Sagunt

Avinguda de l'Advocat Fausto Caruana, 46520 Sagunt, Valencia


Presentació EOI Sagunt

El vídeo celebra els 25 anys de l'EOI de Sagunt: en 2019 l'escola ha complit 25 anys d'idiomes i il·lusió. La il·lusió de creure que l'aprenentatge dels idiomes no sols és important per a garantir un futur professional de millor qualitat i amb més possibilitats, sinó també per a crear una mentalitat oberta, tolerant, capaç d'acceptar que l'otredad és fonamentalment una riquesa. Tots els departaments de l'EOI Sagunt dediquen molta faena i preparació a l'organització dels cursos, ordinaris, formatius i/o a distància, siga des del punt de vista merament acadèmic com en l'oferta cultural que cada departament proposa als seus alumnes. La llengua és cultura, és l'expressió d'un país i per si sola no pot ser objecte d'estudi, sinó que és fonamentalment un vehicle per a comunicar. En l'EOI Sagunt nuesto interès fonamental és que els alumnes, independentment del seu nivell d'estudis, puguen adquirir l'idioma en un context natural, tal com s'aprèn l'idioma matern. Per això apostem per les activitats culturals que ens ofereixen la possibilitat de vincular l'estudi d'una llengua a un context real, on el filtre emocional juga un paper fonamental. Fins i tot en un moment tan delicat com l'actual, en l'EOI Sagunt hem invertit molt en l'aprenentatge lúdic per a fomentar un bon ambient des del punt de vista lingüístic i humà alhora. El mes de juliol i de setembre s'obri el termini per a la matrícula.

Sobre el centre

Dades de contacte

Avinguda de l'Advocat Fausto Caruana, 46520 Sagunt, Valencia

962617835

46020558@gva.es

https://mestreacasa.gva.es/web/eoisagunt

EOI Sagunt

L’EOI Sagunt és un centre d’idiomes públic, de la Conselleria d’Educació, els certificats de la qual tenen validesa en tot l’estat. En l’EOI Sagunt es pot estudiar alemany, francès, espanyol per a estrangers, anglès, italià i valencià, des del nivell A2 fins al C2, segons el Marc europeu comú de referència per a les Llengües. Hi ha diversos tipus de cursos: presencials i/o a distància (de 120 hores)o els cursos formatius (60 hores)per a millorar alguna habilitat lingüística. Els cursos tenen una duració d’octubre a maig. El mes de juny i setembre tenen lloc els exàmens de certificació que donen accés a la titulació.

  • Presentació
  • Presentació EOI Sagunt

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ