III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

Institut

I.E.S. Alto Palancia

Av. Constitución s/n, 12400 Segorbe, Castellón

Administració / Agraria / Energia i aigua / Instal·lacions elèctriques i automàtiques / Serveis Socioculturals i a la Comunitat /


Cicle formatiu de grau mitjà Gestion administrativa

T'agradaria estudiar el grau mitjà en Gestió Administrativa? Descobreix en aquest vídeo, què aprendràs, les diferents eixides laborals que ofereix aquest cicle formatiu de Grau Mitjà i, per què en el nostre centre? Correu per a consultes i aclariments: consadaltopalancia@gmail.com


Cicle formatiu de grau superior Administració i finances

T'agradaria estudiar el grau superior en Administració i Finances? Descobreix en aquest vídeo, què aprendràs, les diferents eixides laborals que ofereix aquest cicle formatiu de Grau Superior i, per què en el nostre centre? Correu per a consultes i aclariments: consadaltopalancia@gmail.com


Cicles Agroforestals

En l'IES Alt Palància podràs estudiar els següents cicles de la família professional Agrària: GM Aprofitament i conservació del medi natural (presencial), GS Gestió forestal i del medi natural (presencial i semipresencial) i Paisatgisme i medi rural (semipresencial).


GM Aprofitament i conservació del medi natural

Cicle formatiu de Grau mitjà indicat per a amants de la naturalesa que gaudeixen treballant a l'aire lliure. Aprendràs sobre repoblacions i aprofitaments forestals, restauració d'ecosistemes, control i vigilància del medi, fauna i flora, maneig de maquinària i eines forestals i disseny d'instal·lacions forestals.


GS Gestió forestal i del medi natural

Cicle formatiu de Grau Superior indicat per a aprendre a gestionar treballs en la muntanya, vivers, control i protecció del medi, fauna i flora, tècniques d'educació ambiental i manteniment i supervisió de la maquinària, eines i instal·lacions forestals; sempre aplicant la normativa de PRL i ambiental.


CS Gestió forestal i del medi natural semipresencial

Cicle formatiu de Grau Superior impartit a distància des d'una plataforma online, indicat per a alumnes que per qüestions de distància, de treball o de vida familiar no puga assistir de forma regular a les classes, i vulguen formar-se en la gestió de treballs en la muntanya i en viver, protecció del medi natural, educació ambiental i maquinària, eines i instal·lacions forestals.


CS Paisatgisme i medi rural semipresencial

Cicle formatiu de Grau superior impartit a distància des d'una plataforma online, indicat per a alumnes que per qüestions de distància, de treball o de vida familiar no puguen assistir de forma regular a les classes, i que vulga formar-se en jardineria, viverisme, agricultura i protecció del medi rural en general.


Cicle superior d'energies renovables

El cicle formatiu d'energies renovables pertany a la família professional d'energia i aigua.L'estudiar aquest cicle capacita a l'alumnat a dissenyar,executar,mantenir i reparar instal·lacions generadores d'energia elèctrica la font de la qual és renovable.Té una duració de dos anys acadèmics dels quals ,en el tercer trimestre l'alumne posarà en pràctica en empreses del sector de les energies renovables l'estudiat al llarg de tots dos cursos académicos.es un cicle formatiu amb àmplia projecció professional a causa de l'auge del sector de les energies renovables.Això ho demostra el seu ampli índex d'ocupabilitat.Animar-vos a conèixer el cicle formatiu i el nostre meravellós centre situat en un preciós entorn.Davant qualsevol inquietud,no dubteu a comunicar-vos amb nosaltres.


Cicle de grau mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques

Cicle de grau mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques: cicle amb moltes eixides professionals , on et formaràs com a instal·lador electricista i de telecomunicacions en edificis, màquines elèctriques, sistemes automatitzats i instal·lacions d'energia solar fotovoltaica.

Cicle de grau superior de Sistemes Electrotècniques i Automatitzats

Cicle de grau superior al que es pot accedir com a continuació des del grau mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques. Des d'aquest cicle podràs accedir a llocs de treball com a projectista d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió i distribució i com a cap/a d'equip o tècnic/a de supervisió d'obres en instal·lacions electrotècniques i xarxes elèctriques, així com gestor/a del manteniment d'instal·lacions.


Grau medie Atenció a Persones en Situació de Dependència

Amb el Títol de Tècnic/a d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, podràs atendre persones de totes les edats que necessiten ajuda o suport com a persona cuidadora en diferents institucions públiques, privades i/o domicilis. Passa pel IES Alt Palància de Sogorb i t'informarem personalment.

fsgtdg dgdgdg

Sobre el centre

Dades de contacte

Av. Constitución s/n, 12400 Segorbe, Castellón

96.433.63.90

12003663@gva.es / 12003663.secret@gva.es

https://mestreacasa.gva.es/web/iesaltopalancia

I.E.S. Alto Palancia

L’Institut d’Educació Secundària “Alt Palància” està situat en la població de Sogorb (Castelló). És el centre de referència dels ensenyaments postobligatoris a la nostra comarca. Compta amb aules d’informàtica i tecnologia, laboratoris de Biologia, Física i Química, gimnàs, pistes esportives, biblioteca, sala d’usos múltiples, vivers, tallers i cafeteria. Atén l’alumnat de manera ininterrompuda des de les 8’00 h. fins a les 21.00 h. L’I.E.S. té una matrícula d’al voltant de 800 alumnes/as. L’oferta formativa del centre arreplega els següents ensenyaments:
Batxillerat: s’imparteixen les següents modalitats, amb excel·lents resultats en les PAU:

• Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials.
• Batxillerat de Ciències.
• Batxillerat d’Arts.

– Formació Professional, s’imparteixen els següents cicles formatius:

Formació Professional Bàsica (F.P.B.): Serveis Administratius; Electricitat i Electrònica.
Cicles Formatius de Grau Mitjà (C.F.G.M.): Gestió Administrativa; Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques; Manteniment Electromecànic; Aprofitament i Conservació del Medi natural; Atenció a Persones en Situació de Dependència.
Cicles Formatius de Grau Superior (C.F.G.S.): Administració i Finances; Gestió Forestal i del Medi natural (modalitat presencial i semipresencial); Paisatgisme i Medi rural (modalitat semipresencial) i Energies Renovables.
Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (P.F.C.B.) per a alumnat amb Necessitats Educatives Especials (N.E.E.) en l’especialitat de “Ocupació Domèstica”.

 • Administració
 • Cicle formatiu de grau mitjà Gestion administrativa
 • Cicle formatiu de grau superior Administració i finances
 • Agraria
 • Cicles Agroforestals
 • GM Aprofitament i conservació del medi natural
 • GS Gestió forestal i del medi natural
 • CS Gestió forestal i del medi natural semipresencial
 • CS Paisatgisme i medi rural semipresencial
 • Energia i aigua
 • Cicle superior d'energies renovables
 • Instal·lacions elèctriques i automàtiques
 • Cicle de grau mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques
 • Cicle de grau superior de Sistemes Electrotècniques i Automatitzats
 • Serveis Socioculturals i a la Comunitat
 • Grau medie Atenció a Persones en Situació de Dependència
 • prueba

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ