III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

Institut

IES Camp de Morvedre

Avinguda.Fausto Caruana S/N 46520 Port de Sagunt (Valencia)

Informàtica i comunicacions / Imatge i so /


ASIR - Administració de sistemes informàtics en Xarxa

El Cicle Formatiu de Grau Superior ASIR (Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa), et permetrà treballar en empreses de diferents sectors dins del departament d'informàtica, exercint funcions com ara: instal·lació i manteniment d'equips, xarxes i serveis, així com responsable de la seguretat informàtica.


DAW - Desenvolupament d’aplicacions web

Desenvolupament d'aplicacions Web, professionals i creatives, per a visualitzar en qualsevol dispositiu.


DAM - Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma

Construeix amb nosaltres el teu futur professional en el sector de la programació d'aplicacions. Descobreix les nostres metodologies, instal·lacions, professorat altament qualificat i la nostra modalitat semipresencial. Comprova el que pots arribar a fer en el nostre cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. Aprofita aquesta oportunitat, aprofita el teu moment.


SMR - Sistemes microinformàtics i xarxes

Amb el cicle formatiu de Grau Mitjà Serveis Microinformàtics i Xarxes obtindràs el Títol de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Amb aquest títol estaràs capacitat per a muntar i configurar ordinadors i perifèrics, instal·lar i configurar xarxes locals cablejades, sense fils o mixtes i la seua connexió a xarxes públiques, realitzar les proves funcionals en sistemes microinformàtics i xarxes locals ...


Curs d'especialització en CIBERSEGURETAT EN ENTORNS DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ

Amb aquest curs aprendràs a establir mecanismes i mesures per a la protecció dels sistemes d'informació i xarxes de comunicacions


A3D - Animació 3D, jocs i entorns interactius

"Les noves professions del futur. Els videojocs i l'animació són dos sectors que no paren de créixer; contribueixen al desenvolupament tecnològic, fomenten la creativitat i generen milers de llocs de treball de qualitat. Matricula't ja en l'IES Camp de Morvedre!"

Sobre el centre

Dades de contacte

Avinguda.Fausto Caruana S/N 46520 Port de Sagunt (Valencia)

962617720

46007748@gva.es

www.iescamp.es

IES Camp de Morvedre

En l’IES Camp de Morvedre s’imparteixen estudis d’ESO, Batxiller i Cicles Formatius de les famílies de: Informàtica i comunicacions i Imatge i So.

  • Informàtica i comunicacions
  • ASIR - Administració de sistemes informàtics en Xarxa
  • DAW - Desenvolupament d’aplicacions web
  • DAM - Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma
  • SMR - Sistemes microinformàtics i xarxes
  • Curs d'especialització en CIBERSEGURETAT EN ENTORNS DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ
  • Imatge i so
  • A3D - Animació 3D, jocs i entorns interactius

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ