III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

Institut

IES Gilabert de Centelles

Carrer Sant Vicent, 78, 12520 Nules, Castelló


Grau mitjà de Producció Agroecològica

El cicle formatiu grau mitjà de Producció Agroecològica, és un cicle en el qual es transmeten els coneixements necessaris per a un correcte maneig de qualsevol mena d'explotació agrícola i ramadera, de manera ecològica. Respectant el mitjà que ens envolta i preservant la biodiversitat. En aquest cicle, treballem mòduls tan diversos com la mecànica, maneig de maquinària, plantació i producció de cultius, maneig i cura d'animals, estudi i control de plagues i malalties, producció i aplicació d'abonaments i fertilitzants, ...etc. Si t'agrada la naturalesa, el treball a l'aire lliure i si desitges ser un tècnic especialista en una mena de producció innovadora i en un sector en creixement. No dubtes a matricular-te i formar part del canvi!!!

Sobre el centre

Dades de contacte

Carrer Sant Vicent, 78, 12520 Nules, Castelló

Dep. Agrario: 634336261 / Telf Centro: 964739295

produccionagroecologica.nules@gmail.com

https://portal.edu.gva.es/iesnules

IES Gilabert de Centelles

L’IES Gilabert de Centelles és un Centre Educatiu on coexisteixen diferents etapes educatives. Amb quasi 1800 alumnes, té una gran oferta per a realitzar estudis de Formació Professional, on trobem:

Formació Professional Bàsica:
-Serveis administratius.
-Agro Jardineria i composicions florals.
-Electricitat i Electrònica

CF Grau Mitjà:
-Gestió Administrativa.
-Producció Agroecològica.
-Atenció a persones en situació de dependència.
-Manteniment Electromecànic.

CF Grau Superior:
-Administració i Finances.
-Integració Social.
-Educació Infantil.
-Mecatrònica Industrial.

  • Producció Agroecològica
  • Grau mitjà de Producció Agroecològica

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ