III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

Institut

IES Jérica-Viver

N-234, 44, 12450 Xèrica, Castelló

Cicle mitjà de Técnic en Emergències i Protecció Civil / Cicle de Técnic Superior en Coordinació de Emergències i Protecció Civil /


Cicle mitjà de Técnic en Emergències i Protecció Civil

Les competències adquirides en aquest títol et permetran exercir la teua activitat professional en el sector de serveis de prevenció i extinció d'incendis forestals i suport en contingències del medi natural i rural i Protecció Civil, així com en els serveis públics d'atenció d'emergències i cossos de bombers.


Cicle de Técnic Superior en Coordinació de Emergències i Protecció Civil

Les competències adquirides en aquest títol et permetran exercir la teua activitat professional a l'entorn de la protecció civil i les emergències, en la unitat militar d'emergències, en organitzacions d'atenció humanitària en emergències i catàstrofes, i en àrees d'extinció d'incendis en empreses privades.

Sobre el centre

Dades de contacte

N-234, 44, 12450 Xèrica, Castelló

964336395

sesjericaviver@gmail.com

http://www.iesjericaviver.es

IES Jérica-Viver

Es troba situat entre els termes municipals de Xèrica i Viver. En ell s’imparteix el Cicle de Grau Mitjà de Tècnic en Emergències i Protecció Civil i el Cicle de Grau Superior de Tècnic Superior en Coordinació d’Emergències i Protecció Civil. A més, també s’imparteixen els ensenyaments de FPB, d’Agrojardinería i Composicions Florals i E.S.O i Batxillerat.

  • Cicle mitjà de Técnic en Emergències i Protecció Civil
  • Cicle mitjà de Técnic en Emergències i Protecció Civil
  • Cicle de Técnic Superior en Coordinació de Emergències i Protecció Civil
  • Cicle de Técnic Superior en Coordinació de Emergències i Protecció Civil

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ