III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

Institut

IES Jorge Juan

Avinguda de l'Advocat Fausto Caruana, 46520 Port de Sagunt, València

Administració i Gestió / Activitats Físiques i Esportives / Comerç i Màrqueting / Transport i Manteniment de Vehicles / Sanitat /


CF Grau Mitjà de Gestió Administrativa

Auxiliar administratiu. Ajudant d'oficina. Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments. Administratiu comercial. Auxiliar administratiu de gestió de personal Auxiliar administratiu de les administracions públiques. Recepcionista. Empleat d'atenció al client. Empleat de tresoreria. Empleat de mitjans de pagament.


CF Grau Superior d'Administració i Finances

Administratiu d'oficina. Administratiu comercial. Administratiu financer. Administratiu comptable. Administratiu de logística. Administratiu de banca i d'assegurances. Administratiu de recursos humans. Administratiu de l'Administració pública. Administratiu d'assessories jurídiques, comptables, laborals, fiscals o gestories. Tècnic en gestió de cobraments. Responsable d'atenció al client.


CF Grau Mitjà en Guia en el Medi natural i de Temps Lliure

Conduir clients en condicions de seguretat per sendes o zones de muntanya (on no es necessiten tècniques d´escalada i alpinisme) a peu, en bicicleta o a cavall, per a conseguir la satisfacció dels usuaris i un nivell de qualitat als límits de cost previstos.


CF Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva

Les persones que obtenen aquest títol exerceixen la seua activitat professional tant en l'àmbit públic, administració general, autonòmica o local, com en entitats de caràcter privat, grans, mitjanes o petites empreses que oferisquen serveis d'ensenyament esportiu, condicionament físic, inclusió socioesportiva i recreació.

Condicionament Físic

La de Tècnic Superior en Condicionament Físic és una titulació centrada en l'àmbit del fitnes, des d'un punt de vista de conservació i millora de la salut i condició física. La cada vegada major conscienciació social de fer activitat física orientada a la qualitat de vida ha omplit de gent instal·lacions esportives com piscines, gimnasos, centres esportius, etc. Amb la qual cosa, es necessita cada vegada més personal professional i qualificat per ajudar i guiar les persones cobrint les seues necessitats. L'alumnat cursarà, a banda dels mòduls transversals de Formació i Orientació Laboral, Empresa i Iniciativa Emprendedora i Anglès Tècnic, altres específics com Condicionament Físic amb base musical, en sec i aigua, Fitnes en sala polivalent, Hidrocinèsia o Valoració de la Condició Física i Intervenció en accidents. Conclouran la seua formació amb una estada en centre de treball de 400h i l'elaboració d'un projecte vinculat amb els estudis.


CF Grau Mitjà en Activitats Comercials i CF Grau Superior en Gestió de Vendes i Espais Comercials

Venedor. Venedor/a tècnic/a. Representant comercial. Orientador/a comercial. Promotor/a. Televenedor/a. Venda a distància. Teleoperador/a (call center). Informació/atenció al client. Caixer/a o reponedor/a. Operador de contact-center. Administrador de continguts online. Comerciant de tenda. Gerent de petit comerç. Tècnic en gestió d'estocs i magatzem. Cap de magatzem. Responsable de recepció de mercaderies. Responsable d'expedició de mercaderies. Tècnic en logística de magatzems. Tècnic d'informació/atenció al client en empreses.


CF Grau Superior en Transport i Logística

Cap de tràfic d'empreses de transport de viatgers per carretera. Cap d'operacions. Gerent de l'empresa de transport. Inspector de transport de viatgers per carretera. Cap d'estació d'autobusos. Gestor de transport per carretera. Comercial de servicis de transport per carretera. Administratiu de servici de transport per carretera. Gerent d'empreses de transport per carretera. Cap de circulació. Agent de transports. Agent de càrrega. Cap de tràfic en activitats de transport. Cap d'administració en transport terrestre, aeri, marítim i multimodal. Cap de tràfic en activitats de transport combinat. Comercial de servicis de transport. Operador de transport porta a porta. Transitari. Consignatari de barcos. Operador logístic. Cap de magatzem. Tècnic en logística del transport. Coordinador logístic. Tècnic en logística inversa.


Comerç internacional

El cicle formatiu de Tècnic Superior en Comerç Internacional, permetrà la formació de perfils professionals altament demandats hui dia. El continu creixement del comerç internacional, del trànsit aeri de mercaderies, del ferrocarril com mig de transport de càrrega i especialment dels ports de València, fan d'aquests professionals una necessitat per a totes les empreses que operen internacionalment. A més, Sagunt com a àrea de referència a nivell logístic-comercial de la zona, preveu un increment d'aquestes professions en els pròxims anys, generant moltes oportunitats per als alumnes d'aquest cicle formatiu. Més informació: enllaç


CF Grau Mitjà en Electromecànica de Vehicles Automòbils

Electronicista de vehicles. Electricista electrònic de manteniment i reparació en automoció. Mecànic/a d'automòbils. Electricista d'automòbils. Electromecànic/a d'automòbils. Mecànic/a de motors i els seus sistemes auxiliars d'automòbils i motocicletes. Reparador/a sistemes pneumàtics i hidràulics. Reparador/a sistemes de transmissió i frens. Reparador/a sistemes de direcció i suspensió. Operari/a d'ITV. Instal·lador d'accessoris en vehicles. Operari/a d'empreses dedicades a la fabricació de recanvis. Electromecànic/a de motocicletes. Venedor/a distribuïdor/a de recanvis i equips de diagnosi.


CF Grau Mitjà en Cures Auxiliars d'Infermeria

Auxiliar d'infermeria/clínica. Auxiliar de balnearis. Auxiliar d'atenció primària i cures d'infermeria a domicili. Auxiliar bucodental. Auxiliar geriàtric. Auxiliar pediàtric. Auxiliar d'esterilització. Auxiliar d'unitats especials. Auxiliar de salut mental.


CF Grado Superior en Laboratorio Clínico y Biomédico

Tècnic/a superior en laboratori de diagnòstic clínic. Tècnic/a especialista en laboratori. Ajudant tècnic en laboratori d'investigació i experimentació. Ajudant tècnic en laboratori de toxicologia. Delegat/da comercial de productes hospitalaris i farmacèutics.


CF Grado Superior en Documentación y Administración Sanitaria

Tècnic superior en documentació sanitària. Responsable tècnic de codificació de documentació sanitària. Responsable tècnic d'arxius d'històries clíniques. Responsable tècnic de tractament i disseny documental sanitari. Responsable tècnic de sistemes d'informació assistencial sanitària. Responsable tècnic d'avaluació i control de qualitat de la prestació sanitària. Responsable tècnic de gestió de processos administratiu-clínics. Responsable d'administració d'unitats, departament o centres sanitaris. Assistent d'equips d'investigació biomèdica. Secretari-a de servicis sanitaris.


CF Grado Medio en Farmacia y Parafarmacia Sanitaria

Tècnic en farmàcia. Tècnic auxiliar de farmàcia. Tècnic de magatzem de medicaments. Tècnic en farmàcia hospitalària. Tècnic en establiments de parafarmàcia..


Curs d'especialització en CULTIUS CEL·LULARS

Els professionals que realitzen aquest curs de 600 hores de duració, podran treballar com a experts/as en cultius cel·lulars dins d'empreses o laboratoris de diferents sectors on siga necessari realitzar cultius cel·lulars: laboratoris biomèdics i biotecnològics, indústries biofarmacéuticas, així com el sector de la investigació tant pública com privada. Aquest curs està dirigit a l'alumnat que haja finalitzat el CFGS de Laboratori Clínic i Biomèdic o Anatomia Patològica i Citodiagnóstico i vulga augmentar la seua especialització en el sector de laboratori biomèdic i biotecnològic. S'impartirà en horari de vesprada a partir del pròxim curs en l'IES Jorge Juan. T'interessa? Per a més informació consulta el següent enllaç o la nostra pàgina web: enllaç


Cicle formatiu de grau superior ANATOMIA PATOLÒGICA I CITODIAGNÓSTICO

Ampliem la nostra oferta formativa en cicles formatius de grau superior de la família professional de sanitat amb la implantació del cicle d'Anatomia Patològica i Citodiagnóstico, que se centra en el processament, estudi i aplicació de tècniques de diagnòstic sobre mostres histològiques i citològiques. S'impartirà en horari de vesprada a partir del pròxim curs en l'IES Jorge Juan. Pots informar-te en la nostra web i en el següent enllaç: enllaç

Emergències Sanitàries

A través del cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries, els alumnes aprendran a traslladar a un pacient al centre sanitari, parar atenció sanitaría i psicològica bàsica i col·laborar en l'organització de plans d'emergències. Amb aquest títol podran treballar com a tècnics de Transport sanitari, Tècnics en Emergència Sanitària, Operadors de Teleassistència i Operadors de centres de Coordinació d'Urgències i Emergències.

Sobre el centre

Dades de contacte

Avinguda de l'Advocat Fausto Caruana, 46520 Port de Sagunt, València

96 2 6 1 77 30 / 698 929 801

firafpsagunt@iesjorgejuan.net

https://mestreacasa.gva.es/web/iesjorgejuan

IES Jorge Juan

L’IES Jorge Juan és un centre on s’imparteix ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Concretament, ofereix formació de 5 famílies professionals. Els títols dels cicles formatius

*Administració i Gestió:
CF Grau Mitjà de Gestió Administrativa (També en FP Dual)
CF Grau Superior d’Administració i Finances (També en FP Dual)
*Activitats Físiques i Esportives:
CF Grau Mitjà en Guia en el Medi natural i de Temps Lliure (També en FP Dual)
CF Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva (També en FP Dual)
*Comerç i Màrqueting:
CF Grau Mitjà en Activitats Comercials (També en FP Dual)
CF Grau Superior en Gestió de Vendes i Espais Comercials (També en FP Dual)
CF Grau Superior en Transport i Logística (També en FP Dual)
*Transport i Manteniment de Vehicles:
CF Grau Mitjà en Electromecànica de Vehicles Automòbils (També en FP Dual)
*Sanitat:
CF Grau Mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria
CF Grau Mitjà en Farmàcia i Parafarmàcia Sanitària (modalitat presencial i semipresencial) (També en FP Dual)
CF Grau Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic (També en FP Dual)
CF Grau Superior en Documentació i Administració Sanitària (modalitat presencial i semipresencial) (També en FP Dual)

✓ FCT Europa i FCT Erasmus +.
✓ Borsa de Treball
✓ Professorat compromès amb l’alumnat
✓ Excel·lents relacions i coordinacions amb el sector empresarial
✓ Departament de Coordinació de Cicles Formatius
✓ Departament de Formació en Centre de treball i FP Dual

 • Administració i Gestió
 • CF Grau Mitjà de Gestió Administrativa
 • CF Grau Superior d'Administració i Finances
 • Activitats Físiques i Esportives
 • CF Grau Mitjà en Guia en el Medi natural i de Temps Lliure
 • CF Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva
 • Condicionament Físic
 • Comerç i Màrqueting
 • CF Grau Mitjà en Activitats Comercials i CF Grau Superior en Gestió de Vendes i Espais Comercials
 • CF Grau Superior en Transport i Logística
 • Comerç internacional
 • Transport i Manteniment de Vehicles
 • CF Grau Mitjà en Electromecànica de Vehicles Automòbils
 • Sanitat
 • CF Grau Mitjà en Cures Auxiliars d'Infermeria
 • CF Grado Superior en Laboratorio Clínico y Biomédico
 • CF Grado Superior en Documentación y Administración Sanitaria
 • CF Grado Medio en Farmacia y Parafarmacia Sanitaria
 • Curs d'especialització en CULTIUS CEL·LULARS
 • Cicle formatiu de grau superior ANATOMIA PATOLÒGICA I CITODIAGNÓSTICO
 • Emergències Sanitàries

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ