III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

Institut

IES Puçol

Carrer Corts Valencianes, 31, 46530 Puçol, Valencia

CFGS EDUCACIÓ INFANTIL / CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL /


CFGS EDUCACIÓ INFANTIL

El departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Puçol imparteix el C.F.G.S d’Educació Infantil amb una càrrega lectiva de 2000 hores. La filosofia educativa del Departament part de la idea que l’educació és un procés de creixement i aprenentatge continu i global. En aquest procés donem importància a la reflexió, la lectura, l’aprenentatge teòric basat en les corrents modernes de pedagogia infantil, la pràctica com a eina de descobriment i la convivència, com a valor fonamental en el món educatiu infantil. Des d’esta premissa, les nostres activitats i projectes estan adreçats a formar de manera teòrica i pràctica, professionals compromeses amb un model d’educació basat en l’experiència, el joc, i els valors del treball en equip, i la cooperació. Mitjançant aquest vídeo promocional, realitzat per estudiants del centre, us volem convidar a estudiar el cicle d'Educació Infantil i descobrir les possibilitats que us dona la Formació Professional.


CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL

El Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Puçol imparteix el C.F.G.S d’Integració Social, amb una càrrega lectiva de 2000 hores. El Cicle d’ Integració Social permet treballar als Tècnics Superiors en entorns professionals relacionats amb persones i col·lectius en risc d’exclusió, des d’ institucions, serveis i empreses que promouen la diversitat cultural, la igualtat i la justícia social. Des del Departament de Serveis Socioculturals entenem que la formació del/la Tècnic Superior en Integració Social ha d’estar basada en estos valors d’inclusió, diversitat i participació social. I és de d’ací des d’on busquem formar de manera teòrica i pràctica a l’alumnat per garantir professionals que treballen en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la promoció de la participació en l’entorn. Mitjançant aquest vídeo promocional, realitzat per estudiants del centre, us volem convidar a estudiar el cicle d' Integració Social i descobrir les possibilitats que us dona la Formació Professional.

Sobre el centre

Dades de contacte

Carrer Corts Valencianes, 31, 46530 Puçol, Valencia

961205985

cicles.puzol@gmail.com

https://portal.edu.gva.es/iespuzol/es/principal/centre/

IES Puçol

S’imparteix l’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de la família de serveis socioculturals i a la comunitat (CFGS d’educació infaltil i CFGS d’integració social)

  • CFGS EDUCACIÓ INFANTIL
  • CFGS EDUCACIÓ INFANTIL
  • CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL
  • CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ