III Fira de la
Formació Professional

DEL 27 AL 29 D'ABRIL

FP Dual

Medi XXI Gabinet de Solucions Ambientals S.L.

2, Carrer Sebastián Hernández, 4, 46740 Carcaixent, Valencia


Els treballs de gestió forestal són una peça clau en el projecte GUARDIAN (https://www.uia-initiative.eu/en/uia-...) finançat per la Comissió Europea dins el programa Urban Innovative Actions. Amb aquesta gestió s'afavoreix l'aparició de boscos amb vegetació menys piròfita (menys agressiva en cas d'incendi) i es creuen estructures per a implantar #TallafocsVerds que ajudaran a protegir el Parc Natural del Túria en cas d'un foc que aparega als urbanitzacions de Riba-roja o Paterna, i als persones dels urbanitzacions en cas d'un foc al Parc Natural. S'anomena doble autoprotecció. Els brigades forestals del GUARDIAN gestionades per Medi XXI GSA estan treballant als dos municipis en àrees estratègiques per a reduir el risc d'inici i propagació del foc. Així, a més, es genera una millora en la capacitat d'infiltració de l'aigua de pluja en reduir la intercepció que provoca una excessiva densitat de vegetació. Amb totes estes actuacions, és pretén reduir el risc d'incendis forestals i lluitar contra els efectes del canvi climàtic. Al llarg de 2021 s'instal·laran 42 torres del sistema SIDEINFO (Sistema de Defensa contra Incendis Forestals - www.sideinfo.org) que s'alimentaren de 5 dipòsits amb una capacitat de 2 mil·lions abastits d'aigua regenerada procedent de l'Estació Regeneradora d'Aigua d'Hidraqua a la planta Túria II de Riba-roja.

Sobre el centre

Dades de contacte

2, Carrer Sebastián Hernández, 4, 46740 Carcaixent, Valencia

962012112

info@medixxi.com

http://medixxi.com

Medi XXI Gabinet de Solucions Ambientals S.L.

Medi XXI GSA és una empresa consultora d’enginyeria ambiental dedicada a proposar solucions integrals, integrades i sostenibles als projectes que desenvolupa. Oferim serveis tant a organitzacions públiques com privades i/o particulars.

Material elaborat per les professores i professors del CEFIRE de Sagunt i els IES de Sagunt: Clot del Moro, Jaume I, Jorge Juan, Camp de Morvedre, Eduardo Merello, María Moliner, l’Escola Oficial d’Idiomes, Conservatori de Música “Joaquín Rodrigo”; sindicats UGT, CCOO i STEPV, IES Puçol, IES Jérica-Viver, IES Alto Palancia (Sogorb), IES Massamagrell i l’IES Gilabert de Centelles (Nules) i per les empreses: Encamina, Thyssenkrupp, MEDI XXI i Interfax.

Matriculació

Podeu consultar a la pàgina web de l’ajuntament tota la informació sobre el període de matriculació en Formació Professional

MÉS INFORMACIÓ